E34 M5
E34 M5
Szukam e34 M5, rocznik i wyposażenie aż tak mnie nie rusza, byle auto było w dobrej kondycji blacharskiej, tzn. auta po dużych dzwonach nie wchodzą w grę, jak ktoś coś wie lub sprzedaje poproszę o informację na PW.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: E34 M5
Na zachodzie jest dostatetk.
Poza tym trzeba monitorować rynek allegro. Obecnie chyba 2 sztuki 3.8 są na sprzedaż. Obydwie mają swoje bolączki, ale to wiadoma sprawa.
Z tego co wiem to za jakiś czas na sprzedaż będzie auto po Przemku z Myszkowa, jego brat coś wspominał, że będzie chciał sprzedać.
Poza tym trzeba monitorować rynek allegro. Obecnie chyba 2 sztuki 3.8 są na sprzedaż. Obydwie mają swoje bolączki, ale to wiadoma sprawa.
Z tego co wiem to za jakiś czas na sprzedaż będzie auto po Przemku z Myszkowa, jego brat coś wspominał, że będzie chciał sprzedać.
Re: E34 M5
Odezwe się na PW.Venom pisze:Na zachodzie jest dostatetk.